Duinkerken - Dover (DFDS)


​Op de route van Duinkerken naar Dover bent u ongeveer twee uur aan boord. In de tussentijd kunt u dineren in een van de restaurants aan boord. Een snelle maaltijd, lichte snack of uitgebreid dineren: aan boord kan het allemaal!

HORIZON
Bezoek ​het fast-food restaurant waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan snelle en smakelijke opties, met baguettes, hamburgers en hotdog-maaltijdaanbiedingen. Er zijn ook lichtere snacks beschikbaar, die u kunt meenemen of kunt opeten in het zitgedeelte in de snackbar.

LIGHTHOUSE CAFÉ (inclusief maaltijd)
Deze stijlvolle omgeving is de perfecte plek om te ontspannen of om het laatste nieuws en sport te bekijken via onze tv-schermen aan boord.
Geniet van een verfrissend warm of koud drankje vergezeld van een lichte snack. Kies uit baguettes, pizza's en nog veel meer. Heeft u liever iets zoeters? Er zijn tartelettes, gebak en meer om van te genieten. Het Lighthouse Café is dag en nacht geopend.

7-SEAS RESTAURANT (inclusief maaltijd)
Het restaurant is voorzien van panoramische ramen met een spectaculair uitzicht op zee en serveert een verscheidenheid aan gezonde warme en koude gerechten tegen betaalbare prijzen. Doe u tegoed aan fish and chips, curry of lasagne en meer.
Er zijn altijd vegetarische alternatieven, salades en kindvriendelijke maaltijden beschikbaar, evenals smakelijke desserts, van warme pudding tot een koud ijsje. Tijdens het ontbijt serveren wij warme en koude ontbijtgerechten, evenals fruit, ontbijtgranen en croissants.
Het restaurant is dag en nacht geopend, dus er is altijd iets lekkers om te eten op een tijdstip dat u uitkomt.

​PIRATES' ISLAND
Het vermaken van jonge kinderen is een van de grootste uitdagingen voor gezinnen als ze onderweg zijn. Daarom is er Pirate's Island, een speciale zachte speelruimte, zodat u kunt ontspannen tijdens de oversteek terwijl de kleintjes tijd doorbrengen in een veilige en aangename omgeving.
Pirate's Island ligt naast Horizon Snack bar, zodat u kunt genieten van een drankje of hapje terwijl uw kleine piraten plezier hebben en energie verbranden.

SEASHOPS
Aan boord van onze schepen kun je uitgebreid winkelen en voordelig parfums, verschillende dranken, speel- en snoepgoed kopen. ​