The Rowan Tree Country Hotel ***

Algemene informatie

5 km ten zuiden van Aviemore

12 slaapkamers met bad en/of douche en toilet

Ontbijt inbegrepen

3-persoons / familiekamer mogelijk

Diner mogelijk


Beschrijving

The Rowan Tree Country Hotel is gebouwd in 1700 en biedt elegante kamers, waarvan velen uitzicht bieden op de bergen, het nationaal park Cairngorm of Loch Alvie. In de ochtend is er een traditioneel Schots ontbijt beschikbaar.

Het hotel heeft een lounge en bar, beide met open haard in de winter. Het restaurant serveert typisch Schotse gerechten, bereid met ingrediƫnten uit de streek en een ontbijt met warme gerechten, waaronder pap met whisky. Maaltijden dienen voor aankomst te worden gereserveerd om teleurstelling te voorkomen.

Het hotel is uitgebreid gerenoveerd, maar de vele originele elementen, zoals de open haarden, de glas-in-loodramen en de balkenplafonds zijn behouden gebleven.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een tv, WiFi en Egyptische katoenen lakens. In de eigen badkamer worden toiletartikelen van Duck Island aangeboden, en sommigen beschikken over een ligbad.

Het Rowan Tree Country Hotel is gelegen in het nationaal park Cairngorm, een prachtig landschap waar bezoekers naar hartenlust kunnen golfen, vissen, wandelen en paardrijden.
Het hotel ligt op slechts 40 minuten rijden van Inverness, in het hart van de Schotse Hooglanden.