The Green Cruachan B&B

Algemene informatie

13 km ten noorden van Lochinver

4 slaapkamers met bad en/of douche en toilet

Vegetarisch(!) ontbijt inbegrepen

3/4-persoons / familiekamer NIET mogelijk

Diner NIET mogelijkBeschrijving

Bed & Breakfast The Green Cruachan is gelegen in Stoer (Assynt), 13 km ten noorden van Lochinver, in de Noord-Westelijke Hooglanden van Schotland, direct aan de populaire toeristische route, The North Coast 500 (NC500).
Onze gezellige accommodatie ligt in een rustige en landelijke omgeving, maar niettemin kan de hoofdstad van de Hooglanden, Inverness, worden bereikt in 2,5 uur.

De B & B, de voormalige woning van de lokale dominee, is nu een comfortabel guesthouse met vier luxe slaapkamers. Elke kamer is smaakvol gerenoveerd en zeer persoonlijk ingericht om de Schotse stijl te weerspiegelen. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en beschikken over de gebruikelijke faciliteiten, zoals koffie en thee, gratis WiFi in alle kamers en een televisie.

Ons ontbijt is volledig vegetarisch en wordt geserveerd in buffetvorm met de beste lokale producten die beschikbaar zijn.

We hebben een gezellige lounge voor onze gasten met een open haard, waar u kunt ontspannen na een fijne wandeling of uw rit langs de North Coast 500 route.

De dichtstbijzijnde eetgelegenheid is in Lochinver en ligt op 11 km afstand.