Best Western Limpley Stoke Hotel ***

Algemene informatie

7 km ten zuidoosten van Bath

60 slaapkamers met bad en/of douche en toilet

Engels ontbijt inbegrepen

Diner mogelijk


Beschrijving

Een prachtig landhuis uit de 18e eeuw.

Het Best Western Limpley Stoke Hotel ligt op een rustige locatie in een dorp, maar ligt toch op slechts 10 minuten rijden van Bath. Het hotel heeft een echt romantische setting en is ideaal voor korte vakanties en weekendjes weg,.

Rust en stilte zijn altijd aanwezig in het Best Western Limpley Stoke Hotel. De prachtig ingerichte lounges, open haarden en comfortabele slaapkamers zorgen daarvoor. Oorspronkelijk gebouwd in de 18e eeuw, is dit landhuis nog steeds schitterend als altijd, met gasten die genieten van de rust van een dorps locatie. We hebben ook onze eigen inn, waar u aan het eind van een lange rit kunt ontspannen met een drankje.

Natuurlijk, als een van de oudste steden van het land die teruggaat tot de Romeinse tijd, staat Bath vol met historische gebouwen (en ruïnes!), tuinen en natuurlijk de baden zelf, waaraan de stad haar naam ontleent. Met een spectaculair uitzicht over de Avon-vallei biedt het Best Western Limpley Stoke Hotel een geweldige uitvalsbasis om Bath en omgeving te bezoeken.

Aangezien het hotel ook gebruikt wordt voor bruiloften, kan het zijn dat de muziek hiervan som laat doorgaat. Dit kan in sommige kamers hoorbaar zijn.