Schoolhouse Ballater B&B

Algemene informatie

Centrum van Ballater

2 slaapkamers met bad en/of douche en toilet

Uitsluitend vegetarisch ontbijt geserveerd

Familiekamer mogelijk

Diner NIET mogelijk


Beschrijving

Schoolhouse Ballater B&B is een prachtig gerenoveerde Victoriaanse villa, op slechts 14 km van Balmoral Castle.

Schoolhouse biedt 3 ruime slaapkamers, voor een, twee, twee of drie personen. Er is ook een lichte en ruime eetkamer en lounge, gratis wifi en een grote tuin.

Een van de twee kamers beneden heeft een eigen ingang en een terras en de kamer op de bovenverdieping heeft een eigen trap. Alle kamers kijken uit op de heuvels of de tuin. De slaapkamers hebben bamboe of esdoorn vloeren, superking of twee aparte bedden, mooi beddengoed en grote doucheruimtes bevestigd.

De lounge heeft enorme banken en op kille avonden een brandende houtkachel. Er is een selectie boeken om in te duiken en zelfbedieningsthee, kruidendranken en koffie te serveren.

De eetkamer is groot, licht en luchtig, met voldoende ruimte om te genieten van een heerlijk gezond ontbijt. Er wordt geen traditioneel, warm ontbijt geserveerd maar een heerlijk, vers, vegetarisch ontbijt met veganistische opties.
Er is ook een houtkachel in de eetkamer voor de koele ochtenden.

Schoolgebouw heeft een grote, interessante tuin met veel plaatsen waar de gasten kunnen genieten van een zonnige plek of om tijd te besteden aan ontspanning.
Er wordt elke ochtend een vegetarisch ontbijt geserveerd.

Privé parkeren is gratis.
Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

De Royal Lochnagar Distillery ligt op 14 km van de bed & breakfast, en Lecht 2090 ski & multi-activiteitencentrum ligt op 25 km afstand.