Penmorvah Manor Hotel

Algemene informatie

Centrum van Falmouth

27 slaapkamers met bad en/of douche en toilet

Engels ontbijt inbegrepen

3/4-persoons / familiekamer mogelijk

Diner mogelijk


Beschrijving

Welkom in het Penmorvah Manor Hotel, een door onze familie geëxploiteerd landgoed waar u zich kunt ontspannen, laten verwennen en thuis kunt voelen, ongeacht hoe lang of kort u bij ons blijft logeren. De ruimte en het comfort van het Victoriaanse herenhuis staan tot uw beschikking, met 27 slaapkamers met badkamer en toilet, een comfortabel restaurant met kaarslicht, een rustgevende bar bemand door vriendelijk personeel die u welkom heten en thuis laten voelen Of u nu een luxe slaapkamer met badkamer en toilet kiest, of één van onze verbouwde Engelse barns met logies, u kunt zich in stijl ontspannen of geïnspireerd worden door de prachtige kustlijn die slechts een korte wandeling weg is.

Wij voelen ons heel bevoorrecht dat wij in Cornwall wonen en dat al onze gasten kunnen genieten van de zes acres rondom Penmorvah. Het wonderbaarlijke van de tuinen en het bosgebied rond het hotel is dat zij in ieder seizoen werkelijk verbluffend mooi zijn. Dus het maakt niet uit wanneer u ons bezoekt, u bent verzekerd van een oogstrelend onthaal.

Tijdens uw verblijf geeft ons comfortabele restaurant u de keuze uit een verrukkelijk aantal maaltijden, die met liefde toebereid zijn uit verse ingrediënten van plaatselijke herkomst. Om het compleet te maken bieden wij wijnen van over de hele wereld aan om uw eetlust op te wekken en u in de juiste stemming brengen om u te ontspannen.

Wij kweken zelfs ter plekke organisch fruit en groenten, en onze scharrelkippen leggen genoeg verse eieren voor het ontbijt.

Onze Lounge Bar is een uitstekende plaats om u behaaglijk te nestelen met een goed boek, en op de drankenkaart zult u zeker uw favoriete drankje aantreffen. En als u tussen de maaltijden door wat trek heeft kunt u ook een lichte snack eten in de Lounge Bar.