Verzekeringen

Kortlopend
Doorlopend

Kortlopend


Annuleringsverzekering (kortlopend)

Kortlopende Annuleringsverzekering

Er zijn omstandigheden waaronder iemand een vakantie moet annuleren of afbreken. De dekking Annulering vergoedt de kosten van annulering. U bent verzekerd voor annuleringskosten bij bijvoorbeeld overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van een partner of familie, zwangerschap, een onverwachte nieuwe woning of als u plotseling werkloos wordt. Wanneer u een reis noodgedwongen moet afbreken, vergoeden wij ook de niet gebruikte reisdagen.

Dus nog even in het kort:

  • Vergoeding van annuleringskosten
  • Vergoeding van niet gebruikte reisdagen
  • Vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging
Kortlopende All Risk Annuleringsverzekering : nóg ruimere dekking!

Als u heeft gekozen voor de Allrisk Annuleringsverzekering dan bepaalt u zelf of de reis annuleert of afbreekt. Is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoeden wij 75% van het annuleringsbedrag of de afbrekingsvergoeding.
U heeft alleen geen recht op een uitkering als u de reis wilt annuleren of vervroegd wilt afbreken omdat:
u geen zin meer heeft;
de weersomstandigheden niet goed zijn. Bijvoorbeeld te veel regen of te weinig zon;
de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is;
er zich een calamiteit voordoet waarvoor het Calamiteitenfonds een vergoeding biedt.

Uitbreidingen
De basisdekking bij de Annuleringsverzekeringen van de Europeesche is al heel compleet. Tóch zijn er nog diverse uitbreidingen en aanpassingen van uw polis mogelijk. Zo kunt u met nog minder zorgen kunt genieten van uw vakantie.
Waarnemer
Aan het thuisfront doen zich vervelende ontwikkelingen voor binnen uw familie. U weet dat u uw reis met een gerust hart kunt annuleren. Daarvoor bent u met de annuleringsverzekering van de Europeesche immers van alle zekerheid voorzien. Maar wat als er iets gebeurt buiten de familiekring, waardoor uw vakantie tóch in gevaar komt?

Bijvoorbeeld met:
  • Degene die op uw huis en huisdieren past
  • Degene die uw zaken waarneemt tijdens uw vakantie
  • Een vriend of vriendin die plotseling ernstig ziek wordt
Ook dan biedt de Europeesche een oplossing.
Voor slechts 1% extra premie per waarnemer kunt u iedereen meeverzekeren die u een reden kunnen geven vroegtijdig naar huis terug te gaan.

Annuleringsverzekering is maatwerk
Er zijn allerlei redenen denkbaar waarom u een reis wilt kunnen annuleren. Stel: u boekt een reis voor een buitenlands concert van uw favoriete artiest. Voor uw vertrek blijkt dat het concert onverwacht niet doorgaat. Of u wordt opgeroepen voor dat tweede sollicitatiegesprek dat dan nét in uw vakantie valt en niet kan worden verzet. Beide redenen om uw reis af te blazen of uit te stellen. Ook voor het meeverzekeren van bijzondere redenen op uw annuleringsverzekering kunt u bij de Europeesche terecht. Er zal dan een premie op maat voor u worden berekend.

KLIK HIER voor meer informatie, voorwaarden of om direct af te sluiten

Reisverzekering (kortlopend)

Aflopende Reisverzekering

Onbekommerd 'vakantievieren'. Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat je goed verzekerd bent tegen eventuele risico’s. En dan is het wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor je klaar staat. Dat is wat de Europeesche voor u doet met een reisverzekering op maat.


Basisdekking Kortlopende Reisverzekering
Personenhulpverlening

U gaat met vakantie om te genieten. Gaat er toch iets mis dan kunt u wereldwijd, dag en nacht bellen met de Europeesche Hulplijn (+ 31 (0)20 65 15 777). Onze medewerkers kunnen u - in het Nederlands - met medisch advies terzijde staan. Ze kennen bovendien de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in de omgeving van uw vakantieadres. Ook voor hulp bij pech of een ongeval staat de Europeesche Hulplijn voor u klaar.

Bagage
Met deze dekking hoeft u zich geen zorgen te maken over wat u meeneemt op reis. Uw bagage is meeverzekerd tot een bedrag van € 3.000,-. Voor bagage niet ouder dan 1 jaar wordt de volledige nieuwwaarde uitgekeerd.

Buitengewone kosten
U moet door onvoorziene omstandigheden extra kosten maken. Bijvoorbeeld extra reis- of verblijfkosten door een ernstige ziekte. Bij de Aflopende reisverzekering zijn deze kosten standaard meeverzekerd.

Telecommunicatiekosten
Door een situatie moet u veel overleggen of mailen met de Europeesche Hulplijn. De extra kosten zoals telefoonkosten worden in dat geval vergoed. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Schade logiesverblijven
Het kan zomaar gebeuren dat er door een ongelukje schade ontstaat aan de hotelkamer of het appartement waarin u verblijft. Gelukkig zijn dergelijke schaden meeverzekerd. Bereken direct de premie voor uw reisverzekering.

Geneeskundige kosten
Met deze uitbreiding weet u zeker dat alle geneeskundige kosten gedekt zijn. Een deel van de geneeskundige kosten in het buitenland is al gedekt door uw zorgverzekering. Echter, in sommige gevallen is die dekking niet voldoende. De kans bestaat dat de geneeskundige kosten in het buitenland meer dan twee keer hoger kunnen zijn dan in Nederland.

Ongevallen
U moet er natuurlijk niet aan denken dat het gebeurt, maar het risico van een ongeluk kunt u natuurlijk niet helemaal uitsluiten. Mocht een ongeluk leiden tot blijvende invaliditeit, dan volgt er een uitkering. Zo ook bij overlijden.

Uitbreidingen Kortlopende Reisverzekering 'Topdekking'

Sporten en wintersport
In de basisdekking is bijna iedere sport standaard verzekerd, wanneer deze tijdens de vakantie incidenteel wordt beoefend. Langlaufen, duiken, schaatsen en sleeën door kinderen tot 14 jaar zijn altijd verzekerd. Staat een vakantie echter geheel in het teken van (winter)sport, zoals een skivakantie, dan is deze uitbreiding noodzakelijk. Hij dekt o.a. de kosten als u van een berg gehaald moet worden door de reddingsdiensten en van een eventueel noodzakelijke repatriëring.

Rechtsbijstand
Bij deze uitbreiding worden de kosten die u moet maken voor juridisch advies of begeleiding vergoed. Binnen Europa tegen kostprijs, daarbuiten tot een vast maximum bedrag (€ 5.000,- per gebeurtenis, alleen bij werelddekking).

Geld
Geld is tegen verlies en diefstal verzekerd tot een vast maximum bedrag (€ 500,- per reis per polis).

Hulp & Huur vervoermiddel
Deze dekking geeft recht op hulp in geval van uitval van uw vervoermiddel of de bestuurder. Tevens worden de huurkosten vergoed van een gelijkwaardig vervoermiddel, wanneer uw vervoermiddel langer dan 2 werkdagen uitvalt. Een complete dekking die niet alleen geldt voor personenauto's, maar ook voor kampeerauto's, motorfietsen, en scooters.

Extra Sportuitrusting
U neemt een kostbare sportuitrusting mee naar uw vakantiebestemming. Dan kunt u het verzekerde bedrag voor uw bagage uitbreiden met € 2.500,-. De uitrusting die hoort bij de volgende sportcategorieën is verzekerd: * racket-/balsport
* wintersport
* wandel-/berg-/klimsport
* duiksport
* golfsport
* ruitersport
* vecht-/verdedigingsport
* hand-/kruisboogsport
* in-line-skate/skeelersport
* surf-/zeilplank of kano
* fiets

Topdekking
Naast alle hierboven genoemde uitbreidingen kunt u er ook voor kiezen om u op topniveau te verzekeren tegen onvoorziene uitgaven. Met de Topdekking krijgt u - naast de uitbreidingen van uw keuze - echt de meest complete reisverzekering die u zich kunt wensen.
Zo kunt u rekenen op:
* Hoger verzekerd bedrag voor uw bagage (€ 5.000,-)
* Vergoeding bagage tegen nieuwwaarde tot 2 jaar
* Hoger verzekerd bedrag telecommunicatiekosten (€ 150,-)
* Hoger verzekerd bedrag schade logiesverblijven (€ 500,-)
* Geneeskundige kosten voor huisdieren meeverzekerd (tot € 300,-)

Kent u onze Aflopende Annuleringsverzekering? Het kan natuurlijk gebeuren dat u door onverwachte omstandigheden uw vakantie moet afzeggen of afbreken. In dat geval bent u met de Aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche goed verzekerd tegen de eventuele kosten van het annuleren van uw vakantie. Wel zo prettig, wel zo gemakkelijk. De Europeesche is immers niet voor niets dé specialist in al uw reis- en recreatieverzekeringen.

KLIK HIER voor meer informatie, voorwaarden of om direct af te sluiten

Doorlopend

Annuleringsverzekering (doorlopend)

Met de basisdekking bent u goed verzekerd als u een van uw vakanties wilt annuleren. Niet alleen de kosten van de annulering zijn gedekt, ook de kosten van de ongebruikte reisdagen. Dus mist u een deel van uw vakantie, bijvoorbeeld omdat uw vliegtuig vertraging heeft? Dat ontvangt u van ons een passende vergoeding voor iedere dag dat u geen vakantie heeft kunnen vieren!

Waarom kiest u voor de basisdekking?
De basisdekking van de Doorlopende Annuleringsverzekering is zeer compleet. U kunt uw reis annuleren om de meest uiteenlopende redenen. Dus niet alleen als er iets heel ergs gebeurt.

KLIK HIER voor meer informatie, voorwaarden of om direct af te sluiten

Reisverzekering (doorlopend)

Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met de Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. Hoe vaak u ook op vakantie gaat. Heeft u onverwachts hulp nodig? Dan staan wij dag en nacht voor u klaar.

Waarom kiest u onze Doorlopende Reisverzekering?

Altijd een reisverzekering op maat
Dankzij de uitgebreide dekkingsmogelijkheden kunt u uw Doorlopende Reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat ú nodig heeft. Tip: denk ook aan een passende annuleringsverzekering, zodat u geen kosten heeft als u onverwachts niet op vakantie kunt.

KLIK HIER voor meer informatie, voorwaarden of om direct af te sluiten