Engeland, Schotland, Wales specialist reisbureau

Wie zijn wij?

Best of Britain Travel is geen anonieme website. Bij Best of Britain Travel doen wij ons uiterste best om uw vakantie-idee zo dicht mogelijk te benaderen en alles voor u gecombineerd te reserveren tegen de best mogelijke tarieven.

Historie

Best of Britain Travel begon in 1989 als combinatie van een taalschool Engels (English Language Centre) en taalreisorganisatie (Nelson-English). Na enige tijd bleek er meer vraag te zijn naar de reizen dan naar de taalvakanties. Van het een kwam het ander.
Best of Britain Travel heeft zich de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een van de weinige Groot-Brittannië specialisten in Nederland en België.

Waarin onderscheidt Best of Britain Travel zich van andere reisbureaus?

Men weet bij een algemeen reisbureau van heel veel landen een heel klein beetje, terwijl we bij Best of Britain Travel van een paar landen (Engeland, Wales, Schotland en Ierland) héél veel weten. Bovendien verkoopt een "normaal" reisbureau meestal uitsluitend vakanties (pakketreizen) die worden aangeboden door de diverse Nederlandse reisorganisaties.

Bij Best of Britain Travel spelen wij zowel de rol van reisbureau als die van reisorganisatie. Wij bieden uiteraard de mogelijkheid om een vakantie te reserveren uit een van de programma's van enkele Nederlandse reisorganisaties met een eigen Groot-Brittannië brochure, maar veel belangrijker is het aanbod van de duizenden accommodaties, die wij rechtstreeks in Groot-Brittannië reserveren, al dan niet gecombineerd met een retourreis per ferry of Eurotunnel. Dit kan echter ook een combinatie zijn van een vlucht met autohuur of treinpas.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt bij ons terecht voor 'losse' accommodatie, zoals hotels, inns, bed & breakfast, cottages, stacaravans, chalets, lodges of autorondreizen. Indien u gelijktijdig naast uw verblijf ook uw reis per ferry of Eurotunnel reserveert bieden wij kortingen aan die op kunnen lopen tot meer dan Euro 100,00!

Naast alle vervoers- en verblijfscombinaties, bent u bij Best of Britain Travel ook aan het juiste adres voor een weekendje Londen met bijvoorbeeld een musicalbezoek of losse kaartjes voor het openbaar vervoer, de Edinburgh Tattoo, treinpassen of andere aanvullende diensten die met een reis naar of een verblijf in Groot-Brittannië te maken hebben. Belangrijk om te weten is dat Best of Britain Travel is aangesloten bij het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

Bij Best of Britain Travel is het mogelijk om een deel van het aanbod op onze website te bekijken en te reserveren, maar het werkelijke aanbod van diverse accommodaties is vele malen groter. Wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt, laat het ons dan weten. Wij gaan dan voor u op zoek.

Wij helpen u graag verder op weg via deze website, per telefoon 015-2131194 of op de Ezelsveldlaan 148 A in Delft.

Wanneer u uitsluitend interesse heeft in losse tickets voor overtochten, vluchten, trein of bus en treinpassen, buspassen, openbaar vervoer travel cards voor Londen en Heritage Passen bezoek ons webshop via de Webshop link rechts.

Achter de Schermen

Frits
Directeur van Best of Britain Travel
Meer dan 31 jaar ervaring in de reisbranche en als Groot-Brittannië specialist.Glenda
Reisspecialist Groot-Brittannië
Geboren en getogen in Schotland.
Sinds 2001 werkzaam bij Best of Britain Travel.
Best of Britain Travel is een 'erkend leerbedrijf'.